Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
Witam wszystkich bardzo serdecznie, w moim "nieopierzonym ogródku"
Całe to moje zamieszanie z ogrodem, zaczęło się nie tak dawno, bo zaledwie jesienią 2005r. Wcześniej "rosły" tu gruz, całe mnóstwo rupieci, chwasty po pas, cała gama samosiejek i wszystko to co niepożądane. Lecz gdy przeprowadziliśmy się do "nowego, starego" domu, trzeba było to jakoś ogarnąć. Oto moje pierwsze nieśmiałe kroki, do tego co kiedyś będzie ogrodem. Zamieszczam zdjęcia z 2006 i 2007r. Są to zdjęcia zrobione przed domem.
Całe to moje zamieszanie z ogrodem, zaczęło się nie tak dawno, bo zaledwie jesienią 2005r. Wcześniej "rosły" tu gruz, całe mnóstwo rupieci, chwasty po pas, cała gama samosiejek i wszystko to co niepożądane. Lecz gdy przeprowadziliśmy się do "nowego, starego" domu, trzeba było to jakoś ogarnąć. Oto moje pierwsze nieśmiałe kroki, do tego co kiedyś będzie ogrodem. Zamieszczam zdjęcia z 2006 i 2007r. Są to zdjęcia zrobione przed domem.
Pozdrawiam Magda
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, no, no, jak na początki, to całkiem ładnie Ci wyszło. Poproszę o jeszcze, jeszcze, jeszcze, pokaż co tam jest dalej w grządkach
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo, jak masz coś na zbyciu, to trzymaj dla mnie Roślinki, które wytrzymują nieco surowy klimat Warmi to jest to, co Nalewki lubią najbardziej
No i znowu w cudzym ogródku zrobił mi się off-topic Karolciu / magdo, wybacz
No i znowu w cudzym ogródku zrobił mi się off-topic Karolciu / magdo, wybacz
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo ładnie, roślinki zadbane. TYlko troche mało fotek, chciałabym więcej zobaczyć.
Aż głupio mi pisać ale bardzo mi się podoba ta kostka, może dlatego, że jestem przed wyborem, powiedz co to?
Aż głupio mi pisać ale bardzo mi się podoba ta kostka, może dlatego, że jestem przed wyborem, powiedz co to?
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj w gronie maniaków ogrodowych Madziu!
Mnie też z intrygowała ta kostka,fajnie wygląda.
Widzę już sporo nasadzeń.Czy mogłabyś wrzucić trochę fotek panoramicznych?
Mnie też z intrygowała ta kostka,fajnie wygląda.
Widzę już sporo nasadzeń.Czy mogłabyś wrzucić trochę fotek panoramicznych?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7