Moje doniczki Olvana
Moje doniczki Olvana
skrzydłokwiat grubosz scheflera calanhoe aloes paproć paprotka mała grubosz, dracena i ostatnie nie wiem ale tam są dwa gatunki ketmiaskrzydłokwiat
Stopka poprawiona do zgodnej z Regulaminem.
Nie było mnie w domku dwa tygodnie i niektóre kwiatki pochorowały ..ale wszystko już pod kontrolą wystarczyła woda i opryski przeciw maszycom .
Ciag dalszy hektarów w doniczkach ..
scheflera to cudo kwitnie ale nie pamiętam jak się nazywa yuca jakiś kaktus chyba scheflera miniatura pelargonia trawka to też trawka aloes pelargonia chyba angielska
Ciag dalszy hektarów w doniczkach ..
scheflera to cudo kwitnie ale nie pamiętam jak się nazywa yuca jakiś kaktus chyba scheflera miniatura pelargonia trawka to też trawka aloes pelargonia chyba angielska
Ta duża paproć to moja ulubiona roslinka . Rośnie do góry co roku muszę ją podcinać bo zabrakło by miejsca w donicy .
Wszystkie kwiatki staram się odmładzać gdy już sa duże , bo niestety cały dobytek znajduje się w dwóch pokojach i troszkę jest wystawionych na klatce schodowej .
Najciężej było mi się rozstać z dwu metrowym oleandrem kwitnącym na różowo ... bo wyrósł na balkonie tak że nie było miejsca w mieszkaniu żeby przezimował .
Wszystkie kwiatki staram się odmładzać gdy już sa duże , bo niestety cały dobytek znajduje się w dwóch pokojach i troszkę jest wystawionych na klatce schodowej .
Najciężej było mi się rozstać z dwu metrowym oleandrem kwitnącym na różowo ... bo wyrósł na balkonie tak że nie było miejsca w mieszkaniu żeby przezimował .