Ogród Marty-cz.aktualna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród Marty-cz.aktualna
Witam was w nowej części opowieści o moim ogrodzie .
Poprzednią część znajdziecie TUTAJ
Przyszedł czas rozpocząć nowy wątek,tak dla przypomnienia mój ogród ma już 11 lat,czas leci nie ubłagalnie,ale cieszę się ,że mogę się nim z Wami podzielić ,mogę opowiedzieć co planuję ,co sadzę ,przesadzam ,co zmieniam ,co kupuję ,myślę ,że nadal będziecie mi towarzyszyć , kibicować i razem będziemy spełniać marzenia.Gorąco zapraszam ,
Ponieważ nic wiosennego nie ma jeszcze w moim ogrodzie ,więc kilka fotek słonecznych wspomnień poprawi nam deszczowe humory.
Poprzednią część znajdziecie TUTAJ
Przyszedł czas rozpocząć nowy wątek,tak dla przypomnienia mój ogród ma już 11 lat,czas leci nie ubłagalnie,ale cieszę się ,że mogę się nim z Wami podzielić ,mogę opowiedzieć co planuję ,co sadzę ,przesadzam ,co zmieniam ,co kupuję ,myślę ,że nadal będziecie mi towarzyszyć , kibicować i razem będziemy spełniać marzenia.Gorąco zapraszam ,
Ponieważ nic wiosennego nie ma jeszcze w moim ogrodzie ,więc kilka fotek słonecznych wspomnień poprawi nam deszczowe humory.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Re: OGRÓD MARTY -CZ. AKTUALNA
Jestem! i czekam na zdjęcia z pięknego ogrodu Marty! buziaczki
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MARYSI MASKI nikt nie pobije ja też zaglądam do nowego wątku
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ledwo zdążyłam wkleić zdjęcie w starym wątku, a tu już nowy otwierasz.Jeżeli pozwolisz będę Ci towarzyszyć w ogrodowych spacerach
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Martuś bardzo się cieszę z nowego wątku Powoli zaczynamy się godzić ze stratą Bolusia i Zuzi ( choroba) i znów zaczynamy żyć. Jednak działka bez nich nie jest już tym samym miejscem. M na walentynki kupił mi sam z siebie, wprawiając mnie w osłupienie - kilka paczuszek nasion - posiałam już coś niecoś. Odliczam też dni do Gardeni w Poznaniu - zamierzam się wybrać 27 lutego - to nic ze pociąg 4,5h i bez M
Pozdrawiam ciepło
Pozdrawiam ciepło
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Wpisuję się czym prędzej, bo inaczej mi uciekniesz Wspaniałe, letnie otwarcie wątku. Wszystko piękne i dorodne, ale ten lasek cleome Powiedz, czy czarnuszka sama się wysiewa?
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie ,cieszę się ,że mimo późnej pory mam gości.
Marysiu,miło Cię widzieć pierwszą ,jesteś niezawodna i to jest fajne,
Leszczyno,witam w moim ogrodzie ,tym bardziej miło,ze ktoś nowy tutaj zawitał ,zaglądaj i spaceruj po moich ścieżkach ,muszę się dowiedzieć jak masz na imię
mamafrania witaj ,bardzo się cieszę ,że tutaj trafiłaś ,też nie wiem jak masz na imię ,ale myślę ,że mi napiszesz,zapraszam do mojego ogrodu w każdej wolnej chwili bramka zawsze otwarta , kwiatuszki o które pytałaś w poprzednim wątku to pysznogłówka
Aneczko,tak mi przykro,że straciłaś kotki ,człowiek bardzo się przywiązuje i potem cierpi ,mąż już wie co chciałabyś najbardziej ,a jaki będzie dumny jak wyrosną z nich piękne kwiatuszki,fajnie ,że jedziesz do Poznania,pewnie znowu będą jakieś nowości,pozdrawiam gorąco
Milenko,witaj tyle radości mi sprawiacie ,że jesteście ,nawet w nocy,Czarnuszkę miałam pierwszy rok ,zobaczymy czy sie wysieje,powinna ale na wszelki wypadek zebrałam nasionka ,mogę ci podesłać ,Cleome to też z siewek ,była ich na wiosnę taka ilość ,że zrobiła dywan zielony i musiałam wyrzucać ,bo nawet nie miałam gdzie przesadzać ,też mam nasionka
Marysiu,miło Cię widzieć pierwszą ,jesteś niezawodna i to jest fajne,
Leszczyno,witam w moim ogrodzie ,tym bardziej miło,ze ktoś nowy tutaj zawitał ,zaglądaj i spaceruj po moich ścieżkach ,muszę się dowiedzieć jak masz na imię
mamafrania witaj ,bardzo się cieszę ,że tutaj trafiłaś ,też nie wiem jak masz na imię ,ale myślę ,że mi napiszesz,zapraszam do mojego ogrodu w każdej wolnej chwili bramka zawsze otwarta , kwiatuszki o które pytałaś w poprzednim wątku to pysznogłówka
Aneczko,tak mi przykro,że straciłaś kotki ,człowiek bardzo się przywiązuje i potem cierpi ,mąż już wie co chciałabyś najbardziej ,a jaki będzie dumny jak wyrosną z nich piękne kwiatuszki,fajnie ,że jedziesz do Poznania,pewnie znowu będą jakieś nowości,pozdrawiam gorąco
Milenko,witaj tyle radości mi sprawiacie ,że jesteście ,nawet w nocy,Czarnuszkę miałam pierwszy rok ,zobaczymy czy sie wysieje,powinna ale na wszelki wypadek zebrałam nasionka ,mogę ci podesłać ,Cleome to też z siewek ,była ich na wiosnę taka ilość ,że zrobiła dywan zielony i musiałam wyrzucać ,bo nawet nie miałam gdzie przesadzać ,też mam nasionka
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Martuś i ja się wpisuję w Twoim nowym wątku!
Co to za piękne jabłka pokazujesz na zdjęciu? Aż mnie skręciło na ich widok, mimo że na co dzień do jabłek w sklepie czuję generalnie obojętność.
Przyglądam się bacznie Twojej róży Bailando, bo od dłuższego czasu podejrzewam jedną moją NN, że to jest właśnie ta odmiana.
Co o niej sądzisz? Pozwolisz, że wrzucę u Ciebie kilka fotek tej NN?
Co to za piękne jabłka pokazujesz na zdjęciu? Aż mnie skręciło na ich widok, mimo że na co dzień do jabłek w sklepie czuję generalnie obojętność.
Przyglądam się bacznie Twojej róży Bailando, bo od dłuższego czasu podejrzewam jedną moją NN, że to jest właśnie ta odmiana.
Co o niej sądzisz? Pozwolisz, że wrzucę u Ciebie kilka fotek tej NN?
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Martuniu rzadko się wpisuję ale zaglądam codziennie ,bo gdzie jak nie u ciebie można naładować akumulatorki pozytywną energią Uwielbiam twój ogród ,przepych napakowanych na maksa rabat ,tajemnicze zakątki ,aniołki schowane w paprociach i mnóstwo cudnych rarytasów.Jesteś wspanłą ciepłą osobą i ogromną inspiracją
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Czarnuszka ma śliczny kolorek Dzięki za miły poczatek dnia