Różany ogródek
- RenataC
- 100p
- Od: 24 sie 2012, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różany ogródek
Witam. Mój różany ogródek dopiero powstaje. Po 15 latach iglakowego zastoju,zaczynam od nowa.
Róże,byliny trawy.
Zdjęci najlepiej oddadzą moją różaną pasję
Abraham jeszcze raz,poniewaz źle wgrałam poprzednie zdjecie.
Ulubienica Tuscany
Vanilla
Summer Song
Róże,byliny trawy.
Zdjęci najlepiej oddadzą moją różaną pasję
Abraham jeszcze raz,poniewaz źle wgrałam poprzednie zdjecie.
Ulubienica Tuscany
Vanilla
Summer Song
Renata Różany ogródek
- dotii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Różany ogródek
Witaj Renatko
Masz piękne róże ,Vanilla jest niesamowita
U mnie było podobnie
Wprowadziłam ogromną ilość bylin i róż ,teraz z radością mogę powiedzieć ,to jest Raj o którym marzyłam
Jak duży masz ogród ,ile róż zaplanowałaś posadzić w tym roku
Nie chcę nic mówić ,ale uważaj po każdej zimie wraca uzależnienie i ogromna chęć nabycia nowych roślin a w szczególności róż .Miałam już zakończyć zakupy ,ale to jest silniejsze ode mnie W ogrodzie zrobiło się ciasno ,więc postanowiłam z niego wyjść i obsadzić przydrożny rów i ogrodzenie
pozdrawiam
Masz piękne róże ,Vanilla jest niesamowita
U mnie było podobnie
Wprowadziłam ogromną ilość bylin i róż ,teraz z radością mogę powiedzieć ,to jest Raj o którym marzyłam
Jak duży masz ogród ,ile róż zaplanowałaś posadzić w tym roku
Nie chcę nic mówić ,ale uważaj po każdej zimie wraca uzależnienie i ogromna chęć nabycia nowych roślin a w szczególności róż .Miałam już zakończyć zakupy ,ale to jest silniejsze ode mnie W ogrodzie zrobiło się ciasno ,więc postanowiłam z niego wyjść i obsadzić przydrożny rów i ogrodzenie
pozdrawiam
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- RenataC
- 100p
Witaj Dotii Obawiam się,że ja już zachorowałam na różyczkę. Mam mały ogródek, a róż coraz więcej.Nie liczyłam dokładnie,ale ok 100szt będzie
W większości młodziaczki, mam nadzieję,że tego lata pokażą co potrafią.
Oczywiście nowe też zamówiłam
W większości młodziaczki, mam nadzieję,że tego lata pokażą co potrafią.
Oczywiście nowe też zamówiłam
Renata Różany ogródek
- RenataC
- 100p
Renata Różany ogródek
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przygodę z różami dopiero zaczyna i z pewną nieśmiałością zaglądam do różanych ogrodów Zerknełam i ...zakochałam się w Tuskany Będę zaglądać
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Bardzo dorodne masz krzaczki swoich różyczek. Z przyjemnością je będę oglądać. Uwielbiam wszelkie różanki i strasznie już tęsknię za latem.
Aha, uprasza się o podpisywanie tych cudności. Na przykład w tym drugim rzucie fotek zainteresowała mnie ta czerwona z pomponikami. Czyżby to Ascot?
Aha, uprasza się o podpisywanie tych cudności. Na przykład w tym drugim rzucie fotek zainteresowała mnie ta czerwona z pomponikami. Czyżby to Ascot?
- RenataC
- 100p
bejka1970- Witaj Tuscany jest przepiękna,tylko ma jeden minus,kwitnie zasadniczo raz. Jesienią ma zaledwie kilka kwiatuszków.
wanda7- Poprawiłam się i podpisałam :P Ta czerwona to Milano, Bardzo ją lubię,kwitnie kiściami niemal bez przerwy.
wanda7- Poprawiłam się i podpisałam :P Ta czerwona to Milano, Bardzo ją lubię,kwitnie kiściami niemal bez przerwy.
Renata Różany ogródek
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
100 róż- piękne dorodne krzaki, ja też uwielbiam te królewny, i co rok dosadzam coś nowego,w tym nie mogę się już doczekać na kwitnienie nowych księżniczek, taka Stefania czy Grahamek śnią mi się po nocach, ach byle do wiosny Ta czerwona to piękność,kto to, ooo już doczytałam nie znam Mariateresa Ghite Reneaissance mam i coś słabo w tamtym roku, może w tym pokaże swoje piękne oblicze
Pozdrawiam
- RenataC
- 100p
Witaj Krysiu Stefanię tez uwielbiam,mimo że była małym krzaczkiem,dawała się poznać z najlepszej strony.
Moje perełki
Stephanie Baronin zu Guttenberg
Pashmina
Moje perełki
Stephanie Baronin zu Guttenberg
Pashmina
Renata Różany ogródek
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
hej Renatko witaj w naszym świecie
Co to jest za piękna róża na pierwszym zdjęciu otwieranego wątku
Masz się czym chwalić, a my będziemy podziwiać
Jak długo rosną te róże?
Co to jest za piękna róża na pierwszym zdjęciu otwieranego wątku
Masz się czym chwalić, a my będziemy podziwiać
Jak długo rosną te róże?
- RenataC
- 100p
Witaj Majko
Róża na pierwszym zdjęciu to Baron Girod de Lain.
Moje róże w większości to młodziaczki, 2-3 sezony w moim ogrodzie. Tylko róże Fresie mam od dawna,kupione jeszcze jako, róże żółte
Róża na pierwszym zdjęciu to Baron Girod de Lain.
Moje róże w większości to młodziaczki, 2-3 sezony w moim ogrodzie. Tylko róże Fresie mam od dawna,kupione jeszcze jako, róże żółte
Renata Różany ogródek
- RenataC
- 100p
Renata Różany ogródek
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko, róże masz piękne, aż trudno uwierzyć, że rosną u ciebie dopiero trzy sezony. Schöne Koblenzerin budzi we mnie mieszane uczucia. Na niektórych zdjęciach wygląda ślicznie (u Ciebie pierwsza fotografia), a na innych mnie nie zachwyca. Jak się sprawuje w ogrodzie? Mam na myśli zdrowotność, zimotrwałość - takie przyziemne aspekty. Byłam o włos od zamówienia jej dwa razy, ale coś mnie powstrzymuje .
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2