Witam wszystkich przemiłych gości 
jak się cieszę że o mnie pamiętacie
Iwonko 
tak - czas leci nieubłaganie . Mam nadzieję ze większość roślinek przeżyła te 20 stopniowe mrozy bez śniegu i pięknie mi zakwitną .
Witaj Alu
Chyba wszyscy to potwierdzą że czas szybko leci i już niedługo kwiatuszki zakwitną .
Alu dziękuję bardzo za życzenia i Tobie też dużo zdrówka życzę
Marysiu witaj
Bardzo dziękuję za życzenia i oby jak najszybciej się spełniły
Beatko ano leci , leci ..
Witaj Beatko czas leci jak szalony - to tak naprawdę drugi sezon jak zacznie coś kwitnąć bo w pierwszym sezonie to kwitły ale chwasty
Zapraszam serdecznie do zaglądania do mnie i to nie tylko wirtualnie - wcale nie masz tak daleko

musimy się kiedyś spotkać
Witaj Andrzeju
I ja , mój ogród i Małogoszcz zapraszamy - jak tylko będziesz w naszych stronach .
Kasiu Krokusy się tak rozrosły ale dopiero w tym roku jest ich więcej
Bogusiu miło Cię widzieć
Śliczna może kiedyś będzie

Jeszcze troszeczkę i już będzie kwitnąć .
Bogusiu ja też rzadko bywam i nie mogę nadążyć za wszystkimi ale staram się . Serdecznie zapraszam - furtka stale otwarta
Witaj Karolinko powolutku kwiatuszki ruszają , mam nadzieję że jeszcze parę dni i będzie pięknie
Karolinko pamiętam o Tobie , tylko muszę nabrać sił i kwiatuszki niech pokażą że żyją , a do Twojego wątku zaraz polecę .
Aniu załapałaś się na pierwszą stronę ale to nie ważne , ważne że jesteś z czego bardzo się cieszę
U mnie też pada od rana ale ja dalej w domu siedzę , może po niedzieli już wyruszę na działkę .
Aniu witam podwójnie
Tak to już dwa lata jak podpisaliśmy umowę , ale ja to od razu ruszyłam z kopyta i kopałam , kopałam , wsadzałam a potem mnie połamało i już nic nie mogłam zrobić .Moja jest ogrodzona z jednej strony bo kury sąsiada mi wszystko wygrzebały co posiałam i co wsadziłam - teraz też przychodzą w około , trzeba by całą ogrodzić .
Jeszcze nie myslałam o targach - a czy ktoś z naszych się jeszcze wybiera ?? może jakieś spotkanko przy okazji by zorganizował .