Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
Kochani z momentem nadejścia wiosny ,która już chyba zawitała na dobre postanowiłam otworzyć kolejny wątek.Dziękuję wam wszystkim za obecność w moim ogrodzie ,za dobre rady oraz opinie i komentarze.Są one dla mnie bardzo motywujące do dalszej pracy.Dzięki wam jestem troszkę mądrzejsza,bardziej bogatsza w wiedzę i doświadczenie.Mam nadzieję,że dalej będziecie ze mną na co bardzo liczę
Na początek pokażę wam kilka zdjęć wiosny ,która jest już coraz bardziej widoczna i odczuwalna
Berberysy są cudne
korony cesarskie
piwonie
serduszka
oczar coś słabo kwitnie
żonkile i fiołki
magnolie już prawie
agresto- porzeczka
powojnik i hiacynt
ostróżki
śniedki
tulipanki i sasanka
śnieżnik
wierzba iwa w kotkach
wiśnia ozdobna
ostrokrzew
róże
ubiorek wiecznie zielony
złotlin
Na początek pokażę wam kilka zdjęć wiosny ,która jest już coraz bardziej widoczna i odczuwalna
Berberysy są cudne
korony cesarskie
piwonie
serduszka
oczar coś słabo kwitnie
żonkile i fiołki
magnolie już prawie
agresto- porzeczka
powojnik i hiacynt
ostróżki
śniedki
tulipanki i sasanka
śnieżnik
wierzba iwa w kotkach
wiśnia ozdobna
ostrokrzew
róże
ubiorek wiecznie zielony
złotlin
- beacia0088
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
Dorotko cieszę się i dziękuję
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Choć raz udało mi się być pierwszą i to w tak wiosennym wątku-zdjęcia super
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Hej
Zapisuję się do bandy
Zapisuję się do bandy
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Beatko i ja jestem
Piękna wiosna u Ciebie
Ja też troszkę dzisiaj popracowałam w ogrodzie ślicznie świeciło słoneczko .
Piękna wiosna u Ciebie
Ja też troszkę dzisiaj popracowałam w ogrodzie ślicznie świeciło słoneczko .
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Beatko musisz wiedzieć że choć rzadko piszę to uwielbiam twoje fotki zawsze sobie myślę że to prawda co mówią piękno jest w oku patrzącego i nie zależy tylko od dobrej klasy aparatu
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- beacia0088
dorcia7 Dorotko jeszcze raz dziękuję
witch Agnieszko witam u siebie ponownie
TerDob Tereniu witaj w moim nowym wątku
Ja też troszkę porobiłam,dzień był cudny i szkoda było siedzieć w domu a tak to człowiek troszkę kości rozprostował po zimie
bejka1970 Beatko witam ciebie również
Bardzo dziękuję za tak miły komentarz,który sprawił mi ogromną przyjemność i radość,że moje zdjęcia ,które kocham robić sprawiają ogromną przyjemność dla oglądających je.Dodałaś mi skrzydeł kochana
Wczoraj było tak pięknie ,że jak dorwałam aparat to na cykałam jak zawsze troszkę zdjęć ,ale tym razem całości a nie pojedynczych roślin .Od razu uprzedzam,że jest ich trochę ,ale ja już tak mam
Życzę wszystkim miłej niedzieli i cudnej pogody ze słoneczkiem
witch Agnieszko witam u siebie ponownie
TerDob Tereniu witaj w moim nowym wątku
Ja też troszkę porobiłam,dzień był cudny i szkoda było siedzieć w domu a tak to człowiek troszkę kości rozprostował po zimie
bejka1970 Beatko witam ciebie również
Bardzo dziękuję za tak miły komentarz,który sprawił mi ogromną przyjemność i radość,że moje zdjęcia ,które kocham robić sprawiają ogromną przyjemność dla oglądających je.Dodałaś mi skrzydeł kochana
Wczoraj było tak pięknie ,że jak dorwałam aparat to na cykałam jak zawsze troszkę zdjęć ,ale tym razem całości a nie pojedynczych roślin .Od razu uprzedzam,że jest ich trochę ,ale ja już tak mam
Życzę wszystkim miłej niedzieli i cudnej pogody ze słoneczkiem
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Betunia znam twój ogród od powstania pierwszej rabatki ,pamiętam jak cieszyłaś się z kratek zrobionych przez męża...a teraz patrzę i własnym oczom nie wierzę Kiedy to ci się tak rozrosło,boszszsz...jaki krzaczorki a różyce jak to się wszystko zazieleni i zakwitnie to będzie busz
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
- beacia0088
bejka1970 Beatko tyle miłych słów a jeszcze więcej radości jak się czyta takie komentarze.Cieszę się,że jesteś ze mną
Ja ciągle coś staram się robić na miarę moich możliwości bo to sprawia mi ogromną przyjemność.Teraz zrobiłam nową rabatkę to ta gdzie jest kratownica nie pomalowana jeszcze ,ona była mniejsza i oddzielona a teraz ją połączyłam i wyszła trochę większa.Tam dosadziłam róże i hortensje ,ale znając mnie to pewnie jeszcze może coś zmienię choć niekoniecznie.Zobaczę jak to zacznie się zielenić i jak będzie się prezentować i wtedy ewentualnie coś poprawię .Chciałabym tez kupić choć na część rabat kory,ale to wszystko się okaże .Mam również w planie małe oczko wodne ,ale nie wiem czy dam radę w tym sezonie ,za dużo innych wydatków a to komunia a to wesele i tak ,ze kasa na co inne niestety musi być przeznaczona.Tak czy siak cieszę się z tego co mam ,myślę ,że już osiągnęłam jakiś cel a teraz muszę sobie wyznaczać nowe i do nich dążyć.
Kochana ja już nie mogę się doczekać tych pięknych zielonych i kolorowych widoków jak wszystko zakwitnie ,to będzie sama radość
Ja ciągle coś staram się robić na miarę moich możliwości bo to sprawia mi ogromną przyjemność.Teraz zrobiłam nową rabatkę to ta gdzie jest kratownica nie pomalowana jeszcze ,ona była mniejsza i oddzielona a teraz ją połączyłam i wyszła trochę większa.Tam dosadziłam róże i hortensje ,ale znając mnie to pewnie jeszcze może coś zmienię choć niekoniecznie.Zobaczę jak to zacznie się zielenić i jak będzie się prezentować i wtedy ewentualnie coś poprawię .Chciałabym tez kupić choć na część rabat kory,ale to wszystko się okaże .Mam również w planie małe oczko wodne ,ale nie wiem czy dam radę w tym sezonie ,za dużo innych wydatków a to komunia a to wesele i tak ,ze kasa na co inne niestety musi być przeznaczona.Tak czy siak cieszę się z tego co mam ,myślę ,że już osiągnęłam jakiś cel a teraz muszę sobie wyznaczać nowe i do nich dążyć.
Kochana ja już nie mogę się doczekać tych pięknych zielonych i kolorowych widoków jak wszystko zakwitnie ,to będzie sama radość
- cyganka77
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Beatko ja tez zaglądam. Wiosna u Ciebie w pełni. U mnie dopiero się rozpoczyna, ale bardzo cieszy każda roślinka wychodząca z ziemi i każdy listek na drzewie.
Hej
Jestem i ja
Super zdjęcia! Piękna wiosna u Ciebie! U mnie troszkę wolniej to wszystko idzie...
Sprawdziłam moje róże pienne i okazało się że niestety 2 wypadły... więc musimy koniecznie podjechać po nowe
Pozdrawiam
Ania
Jestem i ja
Super zdjęcia! Piękna wiosna u Ciebie! U mnie troszkę wolniej to wszystko idzie...
Sprawdziłam moje róże pienne i okazało się że niestety 2 wypadły... więc musimy koniecznie podjechać po nowe
Pozdrawiam
Ania
Beatusia Witam i ja W tak piękny wiosenny dzień to i fotki wspaniałe cieszy każda żyjąca gałązka jeszcze trochę i będzie zieloniutko i kolorowo, a masz tych krzaczków że ojoj..
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;