Witam gorąco miłych gości,tak się cieszę ,że jesteście ,bo to dzięki Wam ten ogród tętni życiem ,zaczęłam od dalii,bo to też moje najulubieńsze kwiatuszki,to dopiero początek ,dalie się ślicznie rozkręcają .
Gosiu,witaj z szampanem,wymieniłaś moje imię w formie ,którą najbardziej lubię

,dziękuję i pozdrawiam
Soniu,czas tak szybko leci to i wątek zasuwa ,dopiero była wiosna ,a już jesień się nam zbliża dzięki ,że jesteś,buziaczki
Bożenko,ja też pozdrawiam
Madziu,cieszę się ,ze jesteś,ja tak uwielbiam dalie ,że nie umiem z nich zrezygnować ,wręcz dokupuję nowe,one u mnie dopiero zaczynają ,mam nadzieję ,że będą cudowne,jeszcze nie wszystkie pokazały swoje oblicze,pozdrawiam
Dorotko,każdy ma w swoim ogrodzie inności ,wiec na dalie przychodź do mnie
Tereniu,witaj ciesze sie ,że chociaż tutaj jesteś ,trudno ,może kiedyś uda się Ci przyjechać ,pogoda zamówiona ,może się spełni,pozdrawiam
Justynko,jeszcze nie wszystkie dalie zakwitły,jest ich trochę ,a co do Twojego pytania w tamtym wątku to jest dzielżan ogrodowy o żółtym kolorze,mam jeszcze taki czerwono ceglasty,pozdrawiam
Grażynko,witaj,miło,że jesteś,będzie jeszcze więcej dalii,więc zapraszam
Kasiu,ja też uwielbiam te największe dalie ,niektóre mają wielkość dużego talerza ,cieszę się ,ze wpadłaś
Iwonko,to dzięki Wam wątek tak zasuwa ,to Wasza obecność powoduje ,że już X a ja bardzo sie ciesze ,że jesteście,ja najbardziej lubię dalie o wielkich kwiatach ,ale po raz pierwszy mam pomponowe ,tak dla odmiany,nasiona naparstnicy będą ,pozdrawiam
Gosiu Margo,witam, teraz taki daliowy okres ,u mnie co prawda dopiero startują ,ale już są coraz piękniejsze,będę systematycznie pokazywać,pozdrawiam