Nasze 1500 m2 - cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nasze 1500 m2 - cz.2
Kochani przyszedł czas na otwarcie nowego wątku, myślałam, że zrobię to już wiosną, ale regulamin to regulamin
Pierwszą część znajdziecie tutaj
Na początek kolejnej odsłony pokażę wam największe zmiany w moim ogrodzie:
Pierwszą część znajdziecie tutaj
Na początek kolejnej odsłony pokażę wam największe zmiany w moim ogrodzie:
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Re: Nasze 1500 m2 - cz.2
Melduję się Fajnie mieć zdjęcia tych samych miejsc z różnych okresów. Musze i ja popatrzeć na stare zdjęcia i zrobić nowe z tej samej perspektywy
Małgosiu widać różnicę
Małgosiu widać różnicę
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Małgosiu . Przemiany bardzo fajne i dają nam motywację i kopa do dalszego działania . Lubię oglądać zdjęcia "przed" i "po" bo widać ile pracy człowiek włożył i że są efekty . Trzymam kciuki za dalszy ciąg ogrodowych zmagań . Pozdrawiam .
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Jestem i ja.
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
Jestem, jestem, jestem! Nie moge się doczekać widoku Twoich nowych pergoli (których Ci tak zazdrościłam) na wiosnę, jak już coś je porządnie porośnie A znając Ciebie, jest duża szansa na fajne powojniki i rózyczki
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Witajcie kochane w nowej części
Kasiu całe szczęście, że choć kilka zrobiłam zanim zaczęłam swoje działania w ogrodzie
Ewelinko też lubię takie zdjęcia, żałuję że na początku robiłam mało zdjęć, dopiero gdy zaczęłam się udzielać na forum robię ich więcej... Niby tyle pracy już włożonej, a ile jeszcze trzeba tam potu wylać, żeby efekty były zadowalające
Dorotko cieszę się ogromnie
Aniu Ann róże już siedzą w koszyku, ale z powojnikami zaczekam już chyba do wiosny, przynajmniej nie będę się bała, czy przezimują Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek
Dzisiaj mam dla was kilka ?dziwaczków? i wyjątkowych pod innym względem?
Pieris chyba jednak zdąży zakwitnąć przed zimą...
Rosnąca obok skimia stwierdziła, że skoro tak to ona też nie będzie gorsza?
Chyba wreszcie udało mi się ?dogodzić? pełnikowi, przesadzony w tym roku po raz czwarty będzie kwitł pierwszy raz odkąd go mam
Pierwszy raz widzę, żeby liliowiec wypuszczał młode przyrosty piętrowo
Tawułka Diamand posadzona dość późno, więc i kwitnie późno?
Lilia Dolce&Gabbana kwitnie u mnie po raz pierwszy, ale już trafiła na listę moich absolutnie ulubionych Nie dość, że od razu z jednej cebulki wypuściła dwa kwitnące pędy jednakowej wielkości, to jeszcze obłędnie pachnie z daleka
Zdumiona jestem długością kwitnienia tej jeżówki i rudbekii, obie robią to nieprzerwanie już kilka miesięcy
Tej zdaje się jeszcze nie pokazywałam?
Chryzantema Yellow Tea zakwita jako pierwsza i kwitnie wciąż wtedy, gdy inne mają jeszcze pąki
Słoneczniczek kwitł pięknie calutkie lato i choć mamy już jesień to on nadal świeżutki jak pierwszego dnia
Niektóre goździki nie wiedzą kiedy przestać?
Kasiu całe szczęście, że choć kilka zrobiłam zanim zaczęłam swoje działania w ogrodzie
Ewelinko też lubię takie zdjęcia, żałuję że na początku robiłam mało zdjęć, dopiero gdy zaczęłam się udzielać na forum robię ich więcej... Niby tyle pracy już włożonej, a ile jeszcze trzeba tam potu wylać, żeby efekty były zadowalające
Dorotko cieszę się ogromnie
Aniu Ann róże już siedzą w koszyku, ale z powojnikami zaczekam już chyba do wiosny, przynajmniej nie będę się bała, czy przezimują Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek
Dzisiaj mam dla was kilka ?dziwaczków? i wyjątkowych pod innym względem?
Pieris chyba jednak zdąży zakwitnąć przed zimą...
Rosnąca obok skimia stwierdziła, że skoro tak to ona też nie będzie gorsza?
Chyba wreszcie udało mi się ?dogodzić? pełnikowi, przesadzony w tym roku po raz czwarty będzie kwitł pierwszy raz odkąd go mam
Pierwszy raz widzę, żeby liliowiec wypuszczał młode przyrosty piętrowo
Tawułka Diamand posadzona dość późno, więc i kwitnie późno?
Lilia Dolce&Gabbana kwitnie u mnie po raz pierwszy, ale już trafiła na listę moich absolutnie ulubionych Nie dość, że od razu z jednej cebulki wypuściła dwa kwitnące pędy jednakowej wielkości, to jeszcze obłędnie pachnie z daleka
Zdumiona jestem długością kwitnienia tej jeżówki i rudbekii, obie robią to nieprzerwanie już kilka miesięcy
Tej zdaje się jeszcze nie pokazywałam?
Chryzantema Yellow Tea zakwita jako pierwsza i kwitnie wciąż wtedy, gdy inne mają jeszcze pąki
Słoneczniczek kwitł pięknie calutkie lato i choć mamy już jesień to on nadal świeżutki jak pierwszego dnia
Niektóre goździki nie wiedzą kiedy przestać?
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ale się u Ciebie dzieje!
Kwitnie albo zaraz zakwitnie tyle roślin. Piętrowo rozrastający się liliowiec faktycznie dziwny.
Kwitnie albo zaraz zakwitnie tyle roślin. Piętrowo rozrastający się liliowiec faktycznie dziwny.
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Jestem i Ja
Zmiany spektakularne, pergole świetnie wyglądają już dziś a to dopiero zapowiedź tego, co nas czeka w przyszłości.
Buziaki dla Ciebie
Zmiany spektakularne, pergole świetnie wyglądają już dziś a to dopiero zapowiedź tego, co nas czeka w przyszłości.
Buziaki dla Ciebie
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Małgosiu
Jestem i ja w moim z ulubionych wątków!
Piękne jesienne fotki:)
Jeżówki i rudbekie to suuper roślinki.Kwitną długo i bardzo zdobią ogród
I ciekawe chryzantemki masz .Zwłaszcza ta Yellow Tea
Jestem i ja w moim z ulubionych wątków!
Piękne jesienne fotki:)
Jeżówki i rudbekie to suuper roślinki.Kwitną długo i bardzo zdobią ogród
I ciekawe chryzantemki masz .Zwłaszcza ta Yellow Tea
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Wpisuję się i ja ,aby cię Gosieńko nie zgubić....
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Małgosiu jestem i ja.
Z tymi nowymi powojnikami, to masz rację, wstrzymaj się do wiosny.
Z tymi nowymi powojnikami, to masz rację, wstrzymaj się do wiosny.
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
Zazdroszczę, zazdroszczę, u mnie na wiosnę nic się juz nie wciśnie I wyobraź sobie, że też Stefanka w tym roku posadziłam, mam nadzieję zobaczyć kwiaty w następnym sezonie Póki co pooplatał siatkę na całej długości i podziwiam jedynie listkiclem3 pisze: Aniu Ann róże już siedzą w koszyku, ale z powojnikami zaczekam już chyba do wiosny, przynajmniej nie będę się bała, czy przezimują Malutki przedsmak obrośnietych pergoli daje już jaśmin Stefana tulący się do kratek
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Małgosiu jestem koniecznie
Zmiany cieszą i widać ile pracy wlozyliscie w powstanie ogrodu.
Pozdrawiam
Zmiany cieszą i widać ile pracy wlozyliscie w powstanie ogrodu.
Pozdrawiam